Noutati
  In curand, imagini live din fabrica Trans Agape
Despre TRANSAGAPE

Societatea este un partenierat romano-german (Vasile Presecan-Friederich Toppmann) Capital social privat de 7.000.000.000 din care 50% strain.

Societatea s-a infintat in August 1994; a fost achizitionat un teren unde in luna martie anul urmator a inceput constructia primei fabrici. In toamna anului 1996 au fost produse primele cantitati de paine cu ajutorul primei linii de productie achizitionata avand o capacitate de 5.000 kg/24h; treptat, datorita comenzilor mari capacitatea de productie s-a marit. In toamna anului 2001 am inceput constructia celei de-a doua fabrici, avand o capacitate mult mai mare decat prima, pe un teren de 7500mp, cumparat in anul 2000 din surse proprii. Noua constructie se intinde pe-o suprafata de 1200mp plus anexe si are ca principal scop marirea capacitatii de productie paine, o linie noua de productie patiserie Principalul obiect de activitate este fabricarea de produse de panificatie si patiserie cu desfacere prin magazine proprii (18 magazine) si terti (250 magazine). Conducerea societatii este asigurata de catre un administrator (Vasile Presecan care este si asociat al firmei 50%)

Constructia noua a fost receptionata in Octombrie 2002, iar acum se foloseste 80% din capacittea totala. Investitia noua se ridica la aproximativ 1.200.000 Euro. In perioada urmatoare (2-5 ani) politica de dezvoltare a firmei se va focaliza pe marirea retelei proprii de magazine de desfacere in Sibiu si nu numai. In ce priveste productia, introducerea pe piata Sibiului a unor produse de paine de secara, chec si foietaje de calitate.

Ca si-o noutate-n domeniu, si pentru eficientizarea productiei ("cozi de schimb") se vor produce taietei de casa, exact asa cum se produc in gospodariile particulare traditionale In momentul de fata lucram la intreaga capacitate fiind cel mai mare producator de paine din judet.

Principalii concurenti sunt S.C. PANALIM S.A., S.C. SIMPA S.A. si S.C. Redal S.A. In domeniul panificatie calitatea inseamna prospetime, de unde si necesitatea unei constructii ce permite producerea unei mari cantitati de panificatie in timp scurt. Ponderea mare a vanzarilor este direct prin magazinele proprii, unitati militare si alti 160 terti in tot judetul si nu numai. Un atu in acest domeniu este cererea zilnica. Promovarea produselor se face prin insasi calitatea lor.


VASILE PRESECAN
Administrator
Acasa - Despre Trans Agape - Produse - Magazine - Contact